Woning schilderen / verven

Uw woning laten schilderen / verven? BROA schilderwerken!

Woning schilderen / verven

Een woning is meer dan je huis! Een professioneel geschilderde woning is een woning met uitstraling. Niet alleen mooi om te zien maar ook goed beschermd alle weersomstandigheden en houtrot. Zodra u merkt dat de kwaliteit van het schilderwerk van uw woning minder wordt, u ziet dat aan het bladeren van de verf of als er scheurtjes zijn ontstaan, is het noodzakelijk om uw woning te schilderen / verven. U kunt dat zelf doen maar er komt meer bij kijken dan u vooraf denkt. Voor ons als erkend schildersbedrijf is het een dagelijkse bezigheid en wij weten precies waar we bij het onderhoud en het schilderen / verven van de woning op dienen te letten. Dat zorgt dan weer voor een duurzaam geschilderde woning die zeker 5 jaar bestand is tegen de Nederlandse weersinvloeden.

Hoe vaak onderhoud? Ons advies: eens in de 5 jaar uw woning schilderen / verven.

BROA Schilderwerken voldoet aan alle kwaliteitseisen, biedt een uitstekende garantie én hanteert het 6% Btw-tarief.

Schilder-Noord-Brabant-Zuid-Holland

Of neem eerst contact op.

06 – 454 363 25

Woning onderhoud

Een woning schilderen / verven is een klus die eigenlijk door professionele schilders gedaan zou moeten worden. Want hoe zeer u ook uw best doet, los van de tijd die het u kost, een professionele ervaren kwaliteitsschilder weet precies wat het onderhoud en schilderen / verven van een woning inhoudt. Het onderhoud van uw woning (of bedrijfspand) is belangrijk voor uw houtwerk maar ook voor de uitstraling en de waarde van uw woning. BROA schilderwerken komt graag naar u toe om uw woning te controleren/inspecteren en u een goed advies en prijsopgave te doen.

Kleuren voor uw woning

Ook zonder dat uw woning aan onderhoud toe is, kunt u ervoor kiezen om uw woning eens een keer anders in te richten en misschien wilt u dan ook wel de kleuren van uw huis daarbij aanpassen. U wilt een andere kleur deuren en kozijnen bijvoorbeeld. De kleuren van uw deuren en kozijnen zijn bepalend voor uw hele woning en bij zo’n belangrijke keuze is is het fijn om een professionele schilder te kunnen raadplegen. Kleuradvies voor uw woning? Wij adviseren u graag! Bel of mail ons en wij staan voor u klaar.

Werkwijze woning schilderen / verven

Uw woning schilderen / verven is natuurlijk ontzettend leuk. Het geeft uw woning een andere uitstraling en uw woning is beschermd tegen alle weersinvloeden. Maar dan is het wel belangrijk dat uw uw woning laat schilderen door een professionele schilder die kwaliteitsverf van Sikkens en Sigma gebruikt.

Komt u zachte of verkleurde plekken tegen in het houtwerk van uw woning? BROA schilderwerken komt graag naar u toe om uw woning te schilderen / verven. Uiteraard geven wij eerst gedegen advies en doen wij een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent.

Schoonmaken (ontvetten) > schuren > eerste grondlak > plamuren > schuren > schoonmaken (stofvrij) > tweede grondlak > schuren > schoonmaken (stofvrij) > eerste laklaag > schuren > tweede laklaag > derde laklaag (indien nodig).

Laat uw woning schilderen / verven door BROA Schilderwerken. Dan weet u dat het goed is.

Laat u woning schilderen door een vakman

woning-schilderen-verven-sauzen-onderhoud

Complete woning schilderen – Complete woning verven