Trap schilderen verven

Uw houten trap schilderen / verven / lakken? Laat het door BROA schilderwerken doen.

Trap schilderen verven

Een goed geschilderde trap is een sieraad in huis! Maar dat is niet alles! Het is goed om de trap tegen slijtage te beschermen. Zodra de verf van uw trap begint te slijten / bladeren is uw trap echt aan een opknapbeurt toe. Houten trappen kunt u zelf schilderen en / of lakken, maar dat lijkt vaak makkelijker dan het in werkelijkheid is. Voor de professionele schilders van BROA schilderwerken is het hun vak! Wij zorgen er voor dat uw trap vakkundig onder handen wordt genomen.

Trap schilderen of lakken? Ons advies: eens in de 5 jaar uw trap te schilderen.

BROA Schilderwerken voldoet aan alle kwaliteitseisen, biedt een uitstekende garantie én hanteert het 6% Btw-tarief.

Schilder-Noord-Brabant-Zuid-Holland

Of neem eerst contact op.

06 – 454 363 25

Trappen schilderen / verven / onderhoud

Houten trappen schilderen / verven is een klus voor vakmensen. BROA Schilderwerken weet wel raad met deze klussen. Het onderhoud van uw trap is zeer belangrijk. Wij weten waar op te letten en zorgen er voor dat uw trap in zijn geheel goed onderhouden en geschilderd wordt. Wij maken graag een afspraak om uw trap te aan een inspectie te onderwerpen. Aan de hand van deze inspectie geven wij u een advies.

Trap vernieuwen

Ook zonder dat uw houten trap aan onderhoud toe is, kunt u ervoor kiezen om uw trap een ander aanzicht te geven. U wilt een andere kleur? Smaken verschillen maar er is natuurlijk heel veel mogelijk. Het is belangrijk om de goede keuzes te maken en dan is het prettig als een professioneel schildersbedrijf u daarin kunt adviseren. Wij komen graag naar u toe. Bel of mail ons en wij staan voor u klaar.

Trap schilderen / verven

Als u uw trap onder handen gaat nemen het belangrijk om dat goed voor te bereiden. Kan de klus in één dag geklaard worden of moet er rekening gehouden worden met meerdere dagen werk? Dan moet u er op voorbereid zijn dat u een paar dagen niet naar boven kunt bijvoorbeeld.

Komt u slijtageplekken tegen in uw traptreden? Bedenk dan dat u met reparatie van uw trap door BROA schilderwerken goedkoper uit kan zijn dan met vervanging!

Schoonmaken (ontvetten) > schuren > eerste grondlak > plamuren > schuren > schoonmaken (stofvrij) > tweede grondlak > schuren > schoonmaken (stofvrij) > eerste laklaag > schuren > tweede laklaag > derde laklaag (indien nodig).

Laat uw trap schilderen / verven / lakken door BROA Schilderwerken.

Trap schilderen – Trap verven – Trap lakken – Trap onderhouden