Kozijnen schilderen verven

Laat uw houten kozijnen schilderen / verven / lakken door BROA Schilderwerken.

Kozijnen schilderen verven

Duurzaam, door professionele schilders, geschilderde kozijnen zorgen voor een fraaie uitstraling van uw woning en een langere levensduur. Een langere levensduur van van deze kozijnen zijn weer gunstig voor de onderhoudskosten op lange termijn. Buitenkozijnen zijn vaker aan onderhoud toe dan de binnenkant van de kozijnen. Dit heeft natuurlijk te maken met het weer; regen, sneeuw, zon en wind. Broa schilderwerken adviseert u over het te plegen onderhoud van uw kozijnen.

Hoe vaak onderhoud? Ons advies: eens in de 5 jaar uw kozijnen schilderen.

BROA Schilderwerken voldoet aan alle kwaliteitseisen, biedt een uitstekende garantie én hanteert het 6% Btw-tarief.

Schilder-Noord-Brabant-Zuid-Holland

Of neem eerst contact op.

06 – 454 363 25

Kozijnen onderhoud

Houten kozijnen opknappen is een vak op zich. BROA Schilderwerken neemt deze klus graag voor u uit handen. Wij komen naar u toe om uw kozijnen en deuren te inspecteren. Wij kunnen zien hoe de staat van uw houtwerk is. Aan de hand van onze inspectie geven wij u gedegen advies. Goed onderhouden kozijnen zijn altijd een meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand. Voor u eigen gemoedsrust maar ook bij bijvoorbeeld verkoop of verhuur van uw woning of bedrijfspand.

Bel of mail ons voor een onderhoudsinspectie. Wij reageren snel!

Andere kleur kozijnen

Stel dat uw woning niet aan onderhoud toe is, maar u gewoonweg een andere kleur kozijnen wilt dan kan dat natuurlijk ook. Dat vraagt een andere aanpak maar de kleur van uw kozijnen kan bepalend zijn voor de gehele uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Wit is de meest voorkomende kleur. Donkerblauw en donkergroen zijn ook geliefde kleuren als het om kozijnen en deuren gaat. Hierdoor creëert u vaak een klassiek uiterlijk. Soms worden er door gemeenten kleuradviezen gegeven.

Kleuradvies voor uw houten kozijnen en deuren? Wij komen graag naar u toe om u te adviseren en te begeleiden in uw keuzes.

Werkwijze kozijnen schilderen / verven

Om te beginnen met schilderen van uw kozijnen is het voorbereidend werk vaak de grootste en belangrijkste klus.

Constateert u zachte of verkleurde plekken in uw kozijnen? Neem dan direct contact met ons op om uw kozijnen te repareren. Houtrot reparatie is altijd goedkoper dan het complete houtwerk vervangen!

Schoonmaken (ontvetten) > schuren > eerste grondlak > plamuren > schuren > schoonmaken (stofvrij) > tweede grondlak > schuren > schoonmaken (stofvrij) > eerste laklaag > schuren > tweede laklaag > derde laklaag (indien nodig).

Laat uw kozijnen schilderen / verven door de vakmensen met jarenlange ervaring van BROA Schilderwerken.

Houten kozijnen schilderen – Houten kozijnen verven – Houten kozijnen lakken