Uw huis schilderen / verven

Uw huis schilderen / verven door BROA schilderwerken. Voor kwaliteit!

Huis schilderen / verven

Uw huis is meer dan een woning alleen! Een vakkundig geschilderd huis is een huis dat niet alleen mooi is om te zien maar ook goed beschermd is tegen alle weersomstandigheden en houtrot. Als u merkt dat het schilderwerk van uw huis kwalitatief minder wordt, u ziet dat b.v. als er scheurtjes ontstaan of als de verf gaat bladeren, is het noodzakelijk om uw huis te schilderen / verven. U kunt dat natuurlijk zelf doen maar vaak vergist men zich in, los van de tijd die er nodig is, wat er allemaal bij komt kijken. Als erkend schildersbedrijf is het voor ons onze dagelijkse bezigheid en wij weten waar we bij het schilderen / verven van uw huis op dienen te letten. Met onze ervaring en deskundigheid zorgen wij voor een duurzaam geschilderd huis dat zeker weer 5 jaar bestand is tegen de Nederlandse weersinvloeden.

Hoe vaak onderhoud? Ons advies: eens in de 5 jaar uw huis schilderen / verven.

BROA Schilderwerken voldoet aan alle kwaliteitseisen, biedt een uitstekende garantie én hanteert het 6% Btw-tarief.

Schilder-Noord-Brabant-Zuid-Holland

Of neem eerst contact op.

06 – 454 363 25

Huis onderhoud

Uw huis schilderen / verven is een vak apart. Er komt zoveel bij kijken dat het eigenlijk door vakmensen van BROA schilderwerken gedaan zou moeten worden. Want een professionele kwaliteitsschilder met jarenlange ervaring weet exact wat het schilderen / verven van uw huis en het bijkomende onderhoud inhoudt. Het onderhoud van uw huis is uitermate belangrijk voor het houtwerk. Maar denk ook eens aan de verfraaiing die het oplevert en de waarde van uw huis. BROA schilderwerken komt graag naar u toe om u een goed advies en prijsopgave te doen.

Uw huis in een andere kleur

Uw huis is nog niet aan onderhoud toe maar bent toe aan iets anders omdat u uw huis b.v. anders heeft ingericht en u de kleuren van uw huis daarbij wilt aanpassen. De deuren en kozijnen eens van een andere kleur voorzien kan natuurlijk ook. Het is dan prettig om met een vakkundige schilder te kunnen overleggen die u een goed kleuradvies kan geven. Wij doen dat graag! Bel of mail ons, wij komen graag naar u toe om kleuradvies te geven. Kunnen we het meteen over de prijs hebben.

Werkwijze huis schilderen / verven

Uw huis schilderen / verven is leuk maar het is leuker als het door de vakmensen van BROA schilderwerken gedaan wordt die uw huis een andere uitstraling geven en er voor zorgen dat uw huis goed beschermd is tegen de diverse weersinvloeden. Vakmensen die kwaliteitsverf van Sikkens en Sigma gebruiken.

BROA schilderwerken is u graag van dienst om uw huis te schilderen / verven. Wij geven advies en doen een concurrerende prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat wij beginnen.

Schoonmaken (ontvetten) > schuren > eerste grondlak > plamuren > schuren > schoonmaken (stofvrij) > tweede grondlak > schuren > schoonmaken (stofvrij) > eerste laklaag > schuren > tweede laklaag > derde laklaag (indien nodig).

Laat uw huis schilderen / verven door BROA Schilderwerken. Daar krijgt u geen spijt van.

Laat uw huis schilderen door een vakman

woning-schilderen-verven-sauzen-onderhoud

Uw huis schilderen / verven