Deuren schilderen verven

Uw houten deuren schilderen / verven / lakken? Laat het door professionele schilders doen.

Deuren schilderen verven

Een mooi geschilderde deur is niet alleen mooi! De werkzaamheden die er aan vooraf zij gegaan ziet namelijk niemand. Het is belangrijk om de deur te beschermen tegen houtrot. Zodra de verf begint te bladeren zijn uw deuren en kozijnen aan een schilderbeurt toe. Houten deuren kunt u zelf schilderen, maar dat lijkt vaak makkelijker dan dat het is. Voor een ervaren, professionele schilder is het een dagelijkse bezigheid. BROA schilderwerken zorgt er voor dat uw kozijnen en deuren goed en duurzaam geschilderd zijn.

Hoe vaak onderhoud? Ons advies: eens in de 5 jaar uw deuren schilderen / verven.

BROA Schilderwerken voldoet aan alle kwaliteitseisen, biedt een uitstekende garantie én hanteert het 6% Btw-tarief.

Schilder-Noord-Brabant-Zuid-Holland

Of neem eerst contact op.

06 – 454 363 25

Deuren onderhoud

Houten deuren schilderen /verven: daar weet BROA Schilderwerken wel raad mee. Het onderhoud is zeer belangrijk en niet allen voor de uitstraling en waarde van uw woning of bedrijfspand. Wij weten waar er op gelet moet worden en maken graag een afspraak om uw deuren te komen controleren. Aan de hand van deze controle weten wij exact wat er moet gebeuren om uw deuren (en ander houtwerk) weer in orde te maken en geven wij u ons advies.

Wij komen graag bij u langs voor een onderhoudsinspectie.

Deuren en kleuren

Ook zonder dat uw woning aan onderhoud toe is, kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw woning of bedrijfspand een nieuwe look te geven. U wilt een andere kleur kozijnen en deuren. Smaken verschillen maar bij BROA schilderwerken is alles mogelijk. De kleuren van uw houtwerk zijn bepalend voor de gehele uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Uiteindelijk zijn dat toch belangrijke keuzes en dan is het prettig dat een prefessionele schilder met u meedenkt. Kleuradvies voor uw houten kozijnen en deuren? Wij komen graag naar u toe om u te aviseren.

Werkwijze deuren schilderen / verven

Als u uw deuren gaat schilderen / verven is het voorbereidende gedeelte het belangrijkste werk. Soms is het b.v. beter om de deuren uit het kozijn te halen, soms is het goed om de kwast te hanteren en een andere keer is een roller beter. BROA schilderwerken werkt professioneel en weet wanneer wat te doen.

Komt u verkleurde of zachte plekken tegen in het hout? Schakel dan BROA schilderwerken in om uw deuren en kozijnen te repareren. Reparatie is goedkoper dan complete deuren en kozijnen vervangen!

Schoonmaken (ontvetten) > schuren > eerste grondlak > plamuren > schuren > schoonmaken (stofvrij) > tweede grondlak > schuren > schoonmaken (stofvrij) > eerste laklaag > schuren > tweede laklaag > derde laklaag (indien nodig).

Laat uw deuren schilderen / verven door de ervaren schilders van BROA Schilderwerken.

Uw deuren schilderen? Laat het doen door BROA Schilderwerken

deuren-schilderen-verven-lakken

Houten deuren schilderen – Houten deuren verven – Houten deuren lakken