SchildersbedrijfBel een schilderSchilderwerk offerte aanvragenOfferte schilderwerk

Schilderwerk

Wij verzorgen uw schilderwerk op professionele wijze

Schilderwerk

Schilderwerk is onder te verdelen in binnen- en buitenschilderwerk. Wij kunnen uw woning compleet laten schilderen zowel de binnenkant als de buitenkant.

Binnenschilderwerk

Wij zijn o.a. specialisten in binnenschilderwerk. Denk hierbij aan het laten schilderen van uw muren, plafonds, trap, deuren en kozijnen.

Buitenschilderwerk

Voor buitenschilderwerk keren wij onze hand niet om. De buitenkant van de woning is vaker toe aan onderhoud vanwege de weersinvloeden.

Of neem eerst contact op.

06 – 454 363 25

Communicatie

Goede communicatie tussen u en ons is voor ons van essentieel belang. BROA Schilderwerken staat naast een goede communicatie uiteraard ook voor duurzaam schilderwerk.

Schilderwerk in de meest brede zin van het woord want wij schilderen alles! Wij sauzen uw wanden en plafonds, trappen, schilderen uw kozijnen en deuren, restaureren, renoveren en onderhouden uw woning of bedrijfspand zoals u dat wilt. Werkzaam in omgeving Den Haag, Den Bosch, Rotterdam en alles wat daartussen en om heen ligt. Binnenkort ook bij u?

Duurzaam schilderwerk met Sigma & Sikkens

Schilderwerk

Broa schilders werken met hoogwaardige Sikkens verf.

Duurzaamheid en Sikkens

Voor Sikkens volstaat het niet om bio of eco op het verfblik te zetten. Sikkens kiest voor een andere benadering van duurzaamheid, namelijk: verven produceren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en die een minimale milieu-impact hebben. Sikkens EcoSure producten zijn de meest duurzame producten binnen het Sikkens assortiment. U en wij weten dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt maar het is prettig om te weten dat we er ook echt iets aan doen. Wordt uw woning of bedrijfspand binnenkort ook duurzaam door ons onder handen genomen?

Schilderwerk

Broa schilders werken met hoogwaardige Sigma Coatings.

Duurzaamheid en Sigma

Bij Sigma is duurzaamheid ook een manier van werken. Bij de ontwikkeling van een product of dienst neemt Sigma iedere stap onder de loep. En Sigma zorgt ervoor dat de lange termijn invloed op mens en milieu zo positief mogelijk is. Het is natuurlijk een met gezond verstand genomen beslissing om minder grondstoffen te gebruiken in het productieproces, maar dat mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Als u zover bent staan wij voor u klaar om uw woning of bedrijfspand duurzaam aan te pakken. Uiteraard volgens uw wensen!

Schilderwerk Den Bosch – Schilderwerk Den Haag – Binnen- en buitenschilderwerk

Wij schilderen uw WoningHuisMurenPlafondsKozijnenDeurenTrappen